10 Ani de practică Reiki

Ma uitam la persoana din fata mea cu placere. Era o doamna nu prea inalta, slabuta, trecuta de 60 de ani dar care emitea Lumina. Energia ei era usoara si diafana ca o adiere de vant. Pe fata ei zambetul luminos dezvaluia frumusetea interioara. Vocea ei m-a trezit parca din aceasta meditatie interioara, iar vorbele ei m-au facut sa zambesc: “se pare ca ai sa lucrezi cu o bunicuta”. In acel moment am zambit la gandul ca nu prea aveam ce trauma emotionala sa scot la suprafata din subconstientul acestei fiinte minunate. Si asa a fost! Coloana de Lumina s-a format in structurile ei, inima ei radianta s-a deschis si mai mult, bratele i s-au ridicat formand o cruce de Lumina, iar pieptul s-a deschis revarsand Lumina si Iubirea in jurul ei. Am lasat-o sa traiasca extazul spiritual, si dupa terminarea sesiunii am stat de vorba.

Cand mana ei s-a oprit pe umarul meu am stiut ca stau de vorba cu un adevarat maestru reiki. Avea tot ceea ce ii trebuia: lumina, iubire, inima deschisa si o vibratie deosebita. Am intrebat-o de cat timp practica reiki, iar raspunsul ei m-a lamurit. “Practic reiki de 10 ani, dar abia anul acesta am ajuns maestru reiki.” Mai intalnisem persoane care erau “maestru reiki” si care nu emiteau nici cat un practicant adevarat de gradul 1. Mai trebuia sa fie ceva care sa o faca asa minunata. Imediat am intrebat-o daca isi face autotratamentul zilnic. Raspunsul ei a fost categoric: “in fiecare zi imi fac autotratamentul, cateodata chiar de doua ori pe zi”.

Acum ceva vreme comentam pe blogul unui practicant de qigong si am decoperit un nou termen: “plimbaretul de qi”. Plimbaretul de qi este acel practicant de qigong care lucreaza cu energia, dar nu ajunge in profunzimea qigongului. Incepe cu exersarea energiei dar nu trece la etapele importante de dupa aceasta etapa.

In reiki exista “desenatorul de simboluri”. Desenatorul de simboluri este practicantul de reiki care aplica simboluri reiki in stanga si in dreapta, poate ca ajunge sa termine si un curs de “maestru reiki”, dar care nu ajunge la profunzimea acestui sistem minunat. Cu siguranta ca sunt si simbolurile bune la ceva, dar “secretul” reiki-ului consta in autotratament.

Aproape la fiecare seminar amintesc studentilor reiki cat de important este autotratamentul zilnic. Conectarea la Lumina si energia Reiki, meditatiile reiki, autotratamentul si purificarea spatiului in care ne aflam sunt cheile cele mai importante care ne ajuta sa scoatem la suprafata sursa noastra interioara de Lumina si Iubire. Oricat de mult ai lucra cu simbolurile, ele nu vor avea acelasi efect minunat ca un autotratament.

Prin autotratament incepi si inveti sa iti iubesti corpul si mai apoi spiritul. Te regasesti pe tine, cel ce te cauti. Palmele au fost facute sa mangaie, sa iubeasca, sa daruiasca. Palmele sunt legate direct cu centrul inimii spirituale. Prin plasarea palmelor pe corpul nostru fizic incepem un proces de a face dragoste cu propria noastra fiinta. Ne daruim, ne iubim si ne binecuvantam pe noi, ajutand frumusetea noastra interioara sa iasa la suprafata si sa se reverse asupra celor din jurul nostru. Aceasta este alchimia interna pe care multi o cauta. Asa ajungi sa devii Radiant. O fiinta de Lumina si Iubire ce transmuta totul in jurul ei in ceea ce e mai frumos in Creatie.

Daca ati primit darul readucerii aminte a Miracolului ce salasluieste in interiorul vostru, daca ati primit binecuvantarea de a fi conectati la Reiki, nu uitati ca aveti in palmele voastre sursa transformarii propriei fiinte. Si mai ales ca depinde in totalitate de voi cat de frumos puteti inflori, cat de frumos puteti mirosi la nivel subtil.

Spor la optimizarea reiki!

LIKE THIS ARTICLE?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
On Key

Related Posts

Betisoare

Tehnica Rugării Maestrului

Această tehnică este preluată din cartea Maestrului Cezar Culda “Lumea Minunată a Qigongului”. Se intră într-o stare de liniște, apoi se vizualizează figura maestrului chemat în sprijin; se poate repeta în gând numele celui chemat în ajutor. Cel invocat nu trebuie neapărat să fie în viață, și nu este nici măcar necesar să fie om.

Comuniunea Eseniană

Comuniunea Eseniană Și a fost să fie că Iisus a adunat Fii Luminii pe malul râului, ca să le reveleze ceea ce e sacru și ascuns; căci au trecut 7 ani și fiecare a fost roditor pentru Adevăr, așa cum floarea se deschide din boboc când Îngerii Soarelui și ai Apei îl aduc la vremea

flacara violet

TEHNICI DE PURIFICARE

Ce este aura corpului Corpul nostru fizic este înconjurat de o emanație luminoasă în formă ovoidală. Ea este alcătuită din diferite benzi de energie care reflectă câte un aspect al ființei noastre. Banda cea mai din interior urmărește conturul corpului. Acesta este corpul eteric, corpul energetic care susține cu viață corpul nostru fizic. Dincolo de

Ce este Aura?

Ce este Aura corpului? “Toate ființele vii, oameni, animale, plante și chiar pietre emit particule, produc emanații, iar aceste particule și emanații formează aura. Pentru om, aura este o combinație a emanațiilor diferitelor sale corpuri: fizic, eteric, astral, mental, cauzal și atmic, fiecare corp aducând nuanțe particulare. Aura este deci o sinteza foarte larga a

Good Vibe

Dacă ai nevoie de vindecare sau dorești să urmezi unul din cursurile pe care le predau, contactează-mă te rog prin sms sau emailul de mai jos

Program cabinet

Pentru programări consiliere vă rog să aveți în vedere următorul program de lucru

Scroll to Top