Beneficiile Reiki

reiki

Beneficiile Reiki

“Maestra Hawayo Takata spunea la începutul anilor ’70: “Reiki înseamnă Energia Universală a Vieții”. Dânsa adaugă: “ Mie mi s-a explicat în felul următor: Există un spațiu imens care ne înconjoară – Universul. Există enorm de multă energie care nu are limite. Este universală…Sursa acesteia este Creatorul. Poate proveni de la soare, de la lună sau de la stele; nici măcar știința nu o poate dovedi încă. Este o forță nelimitată. Este sursa energiei care face ca plantele să crească și păsările să zboare. Când o persoană are dureri, probleme, acea persoană și le poate îndepărta singură. Este o sursă eterică, o lungime de undă foarte puternică ce poate revitaliza, restaura armonia…” Doamna Takata adaugă cu propriile sale cuvinte: “ Este natura. Este Dumnezeu, puterea pe care Acesta o dă copiilor Săi care o caută. În japoneză, acesta este Reiki”.

Au trecut aproape 50 ani de la afirmațiile Maestrei Takata. Între timp Reiki s-a extins din Japonia și Statele Unite pe întreaga planetă și putem găsi acum profesori și practicanți reiki pe toate continentele.

Dacă nu ar fi fost așa eficient reiki-ul ar fi fost abandonat de multă vreme. Dar tocmai datorită faptului că reiki ajută întreaga noastră ființă îl face atât de eficient și prețios.

Reki acționează și reglează atât corpul fizic, cât și corpul emoțional, corpul mental și mai ales corpul nostru spiritual.

Putem enumera doar foarte puține caracteristi ale acestei științe din multitudinea de beneficii pe care le oferă ființei noastre:

 • Ameliorează și elimină durerea
 • Energizează celulele și organele interne
 • Detoxifică și purifică corpul
 • Echilibrează sistemul nervos
 • Purifică și echilibrează centrii energetici
 • Accelerează procesele de vindecare prin stimularea sistemului imunitar
 • Ajută corpul să se autovindece
 • Ajută la vindecarea sufletului
 • Reduce stresul, frustrarea și anxietatea
 • Dezvoltă armonia în propria persoană
 • Dezvoltă compasiunea și respectul pentru viață
 • Crește intuiția și percepțiile extrasenzoriale

În perioada actuală Reiki a ajus să fie folosit chiar și în spitale pentru a aduce stare de bine și a ajuta procesul de recuperare și de vindecare. Iar în ultima vreme se observă o atenție din ce în ce mai mare pe care psihologii o acordă acestei științe. Foarte mulți medici și psihologi sunt acum atrași de această știință și devin practicanți și chiar profesori reiki.

Poți afla mai multe despre reiki participând la următorul curs reiki pentru începători!

LIKE THIS ARTICLE?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
On Key

Related Posts

Betisoare

Tehnica Rugării Maestrului

Această tehnică este preluată din cartea Maestrului Cezar Culda “Lumea Minunată a Qigongului”. Se intră într-o stare de liniște, apoi se vizualizează figura maestrului chemat în sprijin; se poate repeta în gând numele celui chemat în ajutor. Cel invocat nu trebuie neapărat să fie în viață, și nu este nici măcar necesar să fie om.

Comuniunea Eseniană

Comuniunea Eseniană Și a fost să fie că Iisus a adunat Fii Luminii pe malul râului, ca să le reveleze ceea ce e sacru și ascuns; căci au trecut 7 ani și fiecare a fost roditor pentru Adevăr, așa cum floarea se deschide din boboc când Îngerii Soarelui și ai Apei îl aduc la vremea

flacara violet

TEHNICI DE PURIFICARE

Ce este aura corpului Corpul nostru fizic este înconjurat de o emanație luminoasă în formă ovoidală. Ea este alcătuită din diferite benzi de energie care reflectă câte un aspect al ființei noastre. Banda cea mai din interior urmărește conturul corpului. Acesta este corpul eteric, corpul energetic care susține cu viață corpul nostru fizic. Dincolo de

Ce este Aura?

Ce este Aura corpului? “Toate ființele vii, oameni, animale, plante și chiar pietre emit particule, produc emanații, iar aceste particule și emanații formează aura. Pentru om, aura este o combinație a emanațiilor diferitelor sale corpuri: fizic, eteric, astral, mental, cauzal și atmic, fiecare corp aducând nuanțe particulare. Aura este deci o sinteza foarte larga a

Good Vibe

Dacă ai nevoie de vindecare sau dorești să urmezi unul din cursurile pe care le predau, contactează-mă te rog prin sms sau emailul de mai jos

Program cabinet

Pentru programări consiliere vă rog să aveți în vedere următorul program de lucru

Scroll to Top