Această tehnică se folosește în cazul atacurilor de panică, pentru purificarea aurei, protecție împotriva energiilor joase, conectarea la Conștiința Hristică sau pentru a ne crește vibrația și lumina interioară.

Cu palmele așezate pe zona inimii, inspirăm ușor cât putem de prelung și expirăm pe gură ușor, cât putem de prelung. Pe inspirație ne suntem că suntem din ce în ce mai liniștiți, pe expirație – suntem din ce în ce mai relaxați. Se fac astfel câteva respirații.

Aducem treptat atenția în spațiul inimii și rostim în gând următoarea rugăciune de 3 ori : ”Doamne Iisuse Hristoase – Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă!

Vizualizăm o scânteie de lumină în interiorul inimii, care va crește treptat, pe măsură ce spunem afirmația următoare: ”Invoc Lumina Hristului Interior, sunt un Canal curat și perfect, Lumina îmi este Călăuză”.

Se repetă această afirmație, vizualizând cum lumina din interiorul inimii crește treptat până ajunge să creeze în jurul nostru o sferă albă de lumină protectoare.

Rămânem în această sferă de lumină albă protectoare până trece atacul de panică sau până ne simțimi purificați și liniștiți.

Similar Posts