Ce să facem când avem atacuri de panică

Această tehnică se folosește în cazul atacurilor de panică, pentru purificarea aurei, protecție împotriva energiilor joase, conectarea la Conștiința Hristică sau pentru a ne crește vibrația și lumina interioară.

Cu palmele așezate pe zona inimii, inspirăm ușor cât putem de prelung și expirăm pe gură ușor, cât putem de prelung. Pe inspirație ne suntem că suntem din ce în ce mai liniștiți, pe expirație – suntem din ce în ce mai relaxați. Se fac astfel câteva respirații.

Aducem treptat atenția în spațiul inimii și rostim în gând următoarea rugăciune de 3 ori : ”Doamne Iisuse Hristoase – Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă!

Vizualizăm o scânteie de lumină în interiorul inimii, care va crește treptat, pe măsură ce spunem afirmația următoare: ”Invoc Lumina Hristului Interior, sunt un Canal curat și perfect, Lumina îmi este Călăuză”.

Se repetă această afirmație, vizualizând cum lumina din interiorul inimii crește treptat până ajunge să creeze în jurul nostru o sferă albă de lumină protectoare.

Rămânem în această sferă de lumină albă protectoare până trece atacul de panică sau până ne simțimi purificați și liniștiți.

LIKE THIS ARTICLE?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
On Key

Related Posts

Ce să facem când avem atacuri de panică

Această tehnică se folosește în cazul atacurilor de panică, pentru purificarea aurei, protecție împotriva energiilor joase, conectarea la Conștiința Hristică sau pentru a ne crește vibrația și lumina interioară. Cu palmele așezate pe zona inimii, inspirăm ușor cât putem de prelung și expirăm pe gură ușor, cât putem de prelung. Pe inspirație ne suntem că

Betisoare

Tehnica Rugării Maestrului

Această tehnică este preluată din cartea Maestrului Cezar Culda “Lumea Minunată a Qigongului”. Se intră într-o stare de liniște, apoi se vizualizează figura maestrului chemat în sprijin; se poate repeta în gând numele celui chemat în ajutor. Cel invocat nu trebuie neapărat să fie în viață, și nu este nici măcar necesar să fie om.

Comuniunea Eseniană

Comuniunea Eseniană Și a fost să fie că Iisus a adunat Fii Luminii pe malul râului, ca să le reveleze ceea ce e sacru și ascuns; căci au trecut 7 ani și fiecare a fost roditor pentru Adevăr, așa cum floarea se deschide din boboc când Îngerii Soarelui și ai Apei îl aduc la vremea

flacara violet

TEHNICI DE PURIFICARE

Ce este aura corpului Corpul nostru fizic este înconjurat de o emanație luminoasă în formă ovoidală. Ea este alcătuită din diferite benzi de energie care reflectă câte un aspect al ființei noastre. Banda cea mai din interior urmărește conturul corpului. Acesta este corpul eteric, corpul energetic care susține cu viață corpul nostru fizic. Dincolo de

Good Vibe

Dacă ai nevoie de vindecare sau dorești să urmezi unul din cursurile pe care le predau, contactează-mă te rog prin sms sau emailul de mai jos

Program cabinet

Pentru programări consiliere vă rog să aveți în vedere următorul program de lucru

Scroll to Top