Cum funcționează Reiki

Ce este acordajul și cum funcționează Reiki"

Așa cum spuneam în articolul „ce este reiki”, acestă știință se bazează pe o componentă spirituală și pe un anumit tip de energie. Când este folosită pentru vindecare, reiki acționează holistic la nivelul întregii ființe: la nivelul sufletesc, la nivelul stucturilor comportamentale (emoțional, mental), și la nivelul energetic care susține celule. Reiki influențează tot sistemul energetic la omului, al animalelor, al plantelor și întreg sistemul energetic din universul natural.

Einstein și alți mari fizicieni ai cuanticii au explicat faptul că la nivel atomic, tot ceea ce se găsește în univers este energie, vibrând și oscilând cu frecvențe diferite. Concluzia este că materia fizică și energia sunt două forme ale aceleiași esențe! Cu multe dintre aceste vibrații energetice suntem deja familiarizați: sunetul, lumina, undele radio, etc. Chiar și oamenii funcționează sub sfera acestor energii vibraționale, ficecare celulă, atom sau particulă subatomică din care corpul omenesc este format vibrează într-un anumit ritm. Astfel, au apărut aparate care pot revela starea de sănătate a organelor citind aceste vibrații electromagnetice din corp: EKG, Electroencefalograf, etc.

Interesant este faptul că, anumite aparate măsurând aceste câmpuri electromagnetice au descoperit că potențialul electric este mai crescut în zonele asociate tradițional cu puncte de înaltă energie cunoscute sub denumirea de chakre, meridiane și puncte de acupunctură.

În aceste vremuri, știința a reușit să confirme ceea ce este cunoscut încă din antichitate în majoritatea culturilor și civilizațiilor de pe glob: faptul că o energie nevăzută curge prin tot ceea ce are viață și conectează toate lucrurile între ele!

Energia Reiki, vibrând cu o frecvență ridicată, nu poate fi văzută în mod normal cu ochii liberi, dar poate fi observată cu ajutorul aparatelor de tip kirilian.

Această frecvență reiki se găsește în stare latentă la nivelul structurilor energetico-spirituale ale tuturor ființelor. Însă ea nu este activată automat de la naștere. Energia reiki începe să curgă doar prin acei oameni care au fost “racordați”la această frecvență vibratorie.

Acest acordaj sau această împuternicire spirituală reprezintă modul în care această frecvență specială este transferată de la un profesor reiki la elev, punându-l pe acesta în rezonanță cu această frecvență și dându-i capacitatea de a activa și folosi reiki!

În practicile asiatice, împuternicirea spirituală este un element obișnuit, dar foarte special, constând în transferul înțelepciunii, al cunoașterii, al puterii, al capcităților de la un Maestru (prin intenție și capacitatea obținută de acesta prin practică) în profunzimea minții, a trupului și a spiritului unui discipol.

În practica reiki există un număr de astfel de împuterniciri distribuite între diferite grade și nivele de practică, în așa fel încât elevul are timp să se obișnuieacă cu frecvențele respective de energie.

Împuternicirea spirituală care are loc în timpul acordajului, constă în activarea unui structuri din conștiința noastră (de la nivelul spiritului nostru), pe care înainte nu știam să o accesăm conștient. Cu alte cuvinte suntem puși în rezonanță și ne deschidem către această frecvență a universului prin care conștiința divină lucrează spre optimizare, evoluție, transformare din sfera frecvențelor joase spre frecvențele luminii. De aceea, la scurtă vreme de la începerea practicii reiki apare fenomenul de “radianță”! Practicantul reiki se umple cu energie și lumină și începe să radieze acestă lumină în jurul său!

Poți afla mai multe despre reiki, participând la următorul curs reiki pentru începători!

LIKE THIS ARTICLE?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
On Key

Related Posts

Betisoare

Tehnica Rugării Maestrului

Această tehnică este preluată din cartea Maestrului Cezar Culda “Lumea Minunată a Qigongului”. Se intră într-o stare de liniște, apoi se vizualizează figura maestrului chemat în sprijin; se poate repeta în gând numele celui chemat în ajutor. Cel invocat nu trebuie neapărat să fie în viață, și nu este nici măcar necesar să fie om.

Comuniunea Eseniană

Comuniunea Eseniană Și a fost să fie că Iisus a adunat Fii Luminii pe malul râului, ca să le reveleze ceea ce e sacru și ascuns; căci au trecut 7 ani și fiecare a fost roditor pentru Adevăr, așa cum floarea se deschide din boboc când Îngerii Soarelui și ai Apei îl aduc la vremea

flacara violet

TEHNICI DE PURIFICARE

Ce este aura corpului Corpul nostru fizic este înconjurat de o emanație luminoasă în formă ovoidală. Ea este alcătuită din diferite benzi de energie care reflectă câte un aspect al ființei noastre. Banda cea mai din interior urmărește conturul corpului. Acesta este corpul eteric, corpul energetic care susține cu viață corpul nostru fizic. Dincolo de

Ce este Aura?

Ce este Aura corpului? “Toate ființele vii, oameni, animale, plante și chiar pietre emit particule, produc emanații, iar aceste particule și emanații formează aura. Pentru om, aura este o combinație a emanațiilor diferitelor sale corpuri: fizic, eteric, astral, mental, cauzal și atmic, fiecare corp aducând nuanțe particulare. Aura este deci o sinteza foarte larga a

Good Vibe

Dacă ai nevoie de vindecare sau dorești să urmezi unul din cursurile pe care le predau, contactează-mă te rog prin sms sau emailul de mai jos

Program cabinet

Pentru programări consiliere vă rog să aveți în vedere următorul program de lucru

Scroll to Top