DETOX DUPĂ CARANTINĂ CU ZEOLIT SPECTRUM

Zeolit Spectrum

De ce avem nevoie de detoxifiere

În ultimele 2 luni cu toţii am fost nevoiţi să rămânem o perioadă îndelungată în casă. Din păcate accesul la alimente proaspete a fost limitat şi nici nu am făcut suficientă mişcare în natură. Acest lucru a afectat limfa noastră, care s-a îmbâcsit și întregul corp a devenit mai plin de toxine și mai rigid.

Revenirea la un program normal de funcţionare ar trebui însoţită de o resetare a întregului organism. Primul lucru pe care ar trebui să îl facem este să ieşim la aer curat, să începem să stăm cât mai mult la soare şi să eliminăm deşeurile care s-au strâns în organism.

Pentru această etapă de detoxifiere, curăţare şi optimizare a corpului am ales un produs relativ nou pe piaţa din românia, dar care promite foarte mult conform studiului făcut de producători. Personal am început deja o cură cu Zeolit Spectrum și încep deja să simt efectele benefice ale acestui produs.

De ce am ales Zeolit Spectrum pentru detoxifiere

În această perioadă cu siguranţă că majoritatea dintre noi am acumulat și câteva kilograme în plus datorită sedentarismului şi a alimentaţiei în exces, bazată în mare parte pe carbohidrați și alimente procesate. Iar zeolitul spectrum ne ajută cel mai bine fiind foarte eficient în detoxifiere şi în curele de slăbire. Zeolitul elimină deşeurile din corpul nostru, fără a împovăra metabolismul, uşurând sistemul limfatic.

Majoritatea legumelor cumpărate din supermarket au fost crescute cu îngrăşăminte care conţin şi un anumit procent de metale grele. O caracteristică foarte importantă a zeolitului este aceea că poate capta metalele grele din corp și le poate elimina eficient împreună cu toxinele acumulate de organism. Urmând o cură cu zeolit scăpăm de cea mai mare problemă a corpului nostru: eliminarea metalelor grele!

Zeolitul consolidează peretele intestinal, acolo unde are loc cea mai mare parte din activitatea imunitară a corpului nostru. Din cauza numărului mare de contaminanţi, bariera peretelui intestinal este slăbită. Astfel, contaminanţii pot ajunge mai uşor în sânge, apoi în organism, ducând la apariţia dereglărilor şi a bolilor.  Pentru a regla flora intestinală recomand pe lângă zeolit și o cură de probiotice de bună calitate!

Susţine sistemul imunitar: când există o doză mare de contaminanţi în corp, PH-ul se destabilizează, corpul devine mai acid, se creează un sistem inflamator și sistemul imunitar scade. Zeolitul adună eficient toate toxinele care ajung în corp din mâncarea procesată, aer poluat și alţi contaminanţi și le elimină definitiv.

Prin acţiunea profund purificatoare, zeolitul susţine vindecarea în afecţiunile sistemului gastro-intestinal și otimizează funcțiile ficatului.

De unde am luat Zeolit Spectrum

Zeolit spectrum se găsește pe site-ul      https://zeolitspectrum.ro/magazin/zeolit-spectrum/

LIKE THIS ARTICLE?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
On Key

Related Posts

Betisoare

Tehnica Rugării Maestrului

Această tehnică este preluată din cartea Maestrului Cezar Culda “Lumea Minunată a Qigongului”. Se intră într-o stare de liniște, apoi se vizualizează figura maestrului chemat în sprijin; se poate repeta în gând numele celui chemat în ajutor. Cel invocat nu trebuie neapărat să fie în viață, și nu este nici măcar necesar să fie om.

Comuniunea Eseniană

Comuniunea Eseniană Și a fost să fie că Iisus a adunat Fii Luminii pe malul râului, ca să le reveleze ceea ce e sacru și ascuns; căci au trecut 7 ani și fiecare a fost roditor pentru Adevăr, așa cum floarea se deschide din boboc când Îngerii Soarelui și ai Apei îl aduc la vremea

flacara violet

TEHNICI DE PURIFICARE

Ce este aura corpului Corpul nostru fizic este înconjurat de o emanație luminoasă în formă ovoidală. Ea este alcătuită din diferite benzi de energie care reflectă câte un aspect al ființei noastre. Banda cea mai din interior urmărește conturul corpului. Acesta este corpul eteric, corpul energetic care susține cu viață corpul nostru fizic. Dincolo de

Ce este Aura?

Ce este Aura corpului? “Toate ființele vii, oameni, animale, plante și chiar pietre emit particule, produc emanații, iar aceste particule și emanații formează aura. Pentru om, aura este o combinație a emanațiilor diferitelor sale corpuri: fizic, eteric, astral, mental, cauzal și atmic, fiecare corp aducând nuanțe particulare. Aura este deci o sinteza foarte larga a

Good Vibe

Dacă ai nevoie de vindecare sau dorești să urmezi unul din cursurile pe care le predau, contactează-mă te rog prin sms sau emailul de mai jos

Program cabinet

Pentru programări consiliere vă rog să aveți în vedere următorul program de lucru

Scroll to Top