Bine aţi venit pe site-ul nostru!
Acest site oferă informaţii din domeniul vindecării spirituale, al terapiilor energetice şi al medicinei complementare. Atenţionările de mai jos sunt importante şi ar fi indicat să le cunoaşteţi şi să le înţelegeţi pe măsură ce studiaţi conţinutul acestui site!

Informaţiile prezente în acest site includ idei, sugestii, tehnici, metode, articole şi alte materiale cu scop educaţional, informativ, neavând calitatea de a fi sfaturi medicale profesionale. Toate informaţiile prezente în acest site nu înlocuiesc tratamentul şi recomandările medicului dumneavoastră! Dacă aveţi o problemă de sănătate, înainte de a curs oricărei informaţii din acest site, recomandăm să luaţi legătura cu medicul dumneavoastră şi să folosiţi vindecarea complementară ca o resursă pe lângă tratamentul de specialitate indicat de medicul dumneavoastră!

Informaţiile prezente în acest site sunt oferite ca parte a experienţei personale sau a altor persoane şi nu ar trebui considerate sfaturi medicale profesionale (recomandate de un medic), ci doar ca informaţii de cultură generală, energetică şi spirituală.

Vă rugăm să înţelegeţi că parcurgând acest site veţi fi introduşi unui domeniu care ţine de sferele fizicii cuantice, a energeticului şi a spiritualului! Sunt prezentate tehnici, informaţii, articole din sfera practicilor spirituale şi energetice. Aceste informaţii nu au intenţia de a pune diagnostic sau de a vindeca şi nici de a înlocui sfaturile şi vindecarea de specialitate oferită de medicul dumneavoastră! Vă rugăm să consultaţi medicul specialist înainte de a lua orice decizie privind starea dumneavoastră!

Orice informaţie, poveste, exemplu sau testimonial prezent în acest site nu constituie o certitudine sau o garanţie pentru rezolvarea unei anumite probleme de natură fizică, energetică sau spirituală!

Deşi toate materialele, informaţiile şi alte resurse sunt postate cu bună credinţă, acurateţea, validitatea, şi eficienţa acestora nu pot fi garantate şi ar trebui să se supună propriului dumneavoastră discernământ!

Colectivul acestui site nu îşi asumă nici o responsabilitate sau răspundere pentru utilizarea sau înţelegerea greşită a informaţiilor prezente în acest site!

LIKE THIS ARTICLE?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
On Key

Related Posts

Betisoare

Tehnica Rugării Maestrului

Această tehnică este preluată din cartea Maestrului Cezar Culda “Lumea Minunată a Qigongului”. Se intră într-o stare de liniște, apoi se vizualizează figura maestrului chemat în sprijin; se poate repeta în gând numele celui chemat în ajutor. Cel invocat nu trebuie neapărat să fie în viață, și nu este nici măcar necesar să fie om.

Comuniunea Eseniană

Comuniunea Eseniană Și a fost să fie că Iisus a adunat Fii Luminii pe malul râului, ca să le reveleze ceea ce e sacru și ascuns; căci au trecut 7 ani și fiecare a fost roditor pentru Adevăr, așa cum floarea se deschide din boboc când Îngerii Soarelui și ai Apei îl aduc la vremea

flacara violet

TEHNICI DE PURIFICARE

Ce este aura corpului Corpul nostru fizic este înconjurat de o emanație luminoasă în formă ovoidală. Ea este alcătuită din diferite benzi de energie care reflectă câte un aspect al ființei noastre. Banda cea mai din interior urmărește conturul corpului. Acesta este corpul eteric, corpul energetic care susține cu viață corpul nostru fizic. Dincolo de

Ce este Aura?

Ce este Aura corpului? “Toate ființele vii, oameni, animale, plante și chiar pietre emit particule, produc emanații, iar aceste particule și emanații formează aura. Pentru om, aura este o combinație a emanațiilor diferitelor sale corpuri: fizic, eteric, astral, mental, cauzal și atmic, fiecare corp aducând nuanțe particulare. Aura este deci o sinteza foarte larga a

Good Vibe

Dacă ai nevoie de vindecare sau dorești să urmezi unul din cursurile pe care le predau, contactează-mă te rog prin sms sau emailul de mai jos

Program cabinet

Pentru programări consiliere vă rog să aveți în vedere următorul program de lucru

Scroll to Top