Liniştiţi-vă şi închideţi ochii…..Invocaţi Lumina şi lăsaţi-o să pătrundă prin ochii închişi până în adâncul Conştiinţei voastre….Și lăsaţi-vă în voia ei…Amintiţi-vă începutul călătoriei voastre ca Spirit…Amintiţi-vă Lumina din care aţi venit şi Iubirea ce v-a dat viaţă….Priviţi la fraţii voştri întru Lumină care au hotărât să vină alături de voi în această experienţă minunată numită VIAŢA. Amintiţi-vă promisiunea făcută reciproc: promisiunea ca indiferent pe ce culmi ne va duce Viata (culmile fericirii sau culmile disperării) ne vom aduce aminte cine suntem..ce suntem…şi mai ales ca ne vom recunoaşte sub măştile umane..Priviţi din adâncul Luminii experienţa voastră pământeană de până acum…Aduceţi-vă aminte cum eraţi când încă Spiritul vostru lumina prin prezența-i pântecul mamei voastre….Aduceţi-vă aminte dragostea pe care mama voastră vi-o purta şi nerăbdarea voastră de A FI Viu! De A TRĂI! De a Respira…De A IUBI TOTAL cu Trup şi Spirit…Dar mai ales de A TRANSFORMA ŞI ÎMBOGĂŢI prin prezenţa şi experienta voastră Lumea….

Amintiţi-vă momentul magic când Îngerii v-au dăruit Vieţii…şi primul Inspir. Darul prin care Viaţa a pătruns în VOI…şi îngăduiţi-vă să direcţionaţi 5 minute Lumină şi Iubire pentru momentul când VOI veţi înapoia Vieţii, experienţa voastră prin ultimul Expir…

Vizualizaţi-vă Cărarea Vieţii….o cărare plină de flori, de pasări, de animale, de Îngeri şi mai ales de OAMENI! Tovarăşii voştri alături de care şi cu ajutorul cărora experienţa voastră poate fi posibilă…Aduceţi pe Cărarea voastră toate fiinţele pe care le-ați întâlnit până acum în existenţa voastră umană: părintii, fraţii, rudele, vecinii, prietenii, profesorii, colegii, necunoscuţii pe lângă care aţi trecut pe stradă….Mulţumiţi-le pentru aportul lor la experienţa voastră umană, îmbrăţişaţi-i pe rând sau colectiv şi dăruiţi-le Lumină şi Iubire, Recunoştinţă şi Dăruire…Promiteţi-le că la rândul vostru, vă veți strădui să le faceţi viaţă mai plăcută, mai uşoară…mai bună…
Urcaţi pe Cărarea voastră de Lumină către în Sus…..treceţi rând pe rând pe lângă persoanele pe care ar trebui să le iertaţi pentru neajunsurile provocate de-a lungul vieţii voastre şi pe lângă persoanele de la care simţiţi nevoia să vă cereţi iertare. Iertare poate nu pentru o rană sufletească sau fizică…ci poate pentru că nu aţi făcut îndeajuns pentru a Ie uşura existența…Dăruiţi-vă timp să reglaţi aceste disconforturi şi să creaţi armonie în relaţiile voastre cu ceilalţi….Simţiţi cum în timp ce urcaţi pe cărarea voastră, în timp ce vă reglaţi relaţiile cu ceilalţi, în timp ce vă armonizaţi cu Iertarea, Compasiunea, Înţelegerea şi Toleranta..Sufletul vostru devine mai uşor ….

Încet, încet…Cărarea devine din ce în ce mai Luminoasă şi de-a lungul ei apar Învăţătorii şi Ghizii voştri…Unul câte unul îşi revarsă preaplinul Inţelepciunii, Iubirii şi Cunoaşterii lor peste voi….Întâlniţi aici mai întâi ghizii pe care Viața vi i-a dăruit când aţi venit în această lume….apoi Învăţătorii de care experienţele voastre au avut nevoie….Îngerii şi Întregul Regat Angelic care v-au sprijinit în fiecare clipă, cu fiecare pas făcut în Viață….Maeştrii şi Învăţătorii Lumilor….

Cu fiecare Învăţător, cu fiecare Ghid, cu fiecare Maestru întâlnit pe cărarea voastră…..urcuşul devine din ce în ce mai uşor şi vă apropiaţi de vârful desăvârşirii voastre, de Sursa Luminii Interioare, de Izvorul Iubirii Necondiţionate…Sufletul vostru se scaldă în miliarde şi miliarde de Lumini Eterne ce izvorăsc din Sursă….iar EL, Iisus este în centrul acestei Surse așteptându-vă.

Primiţi binecuvântarea Lui, şi dăruiţi-vă IUBIRII DIVINE ce vă cuprinde. Deschideţi larg porţile inimii voastre şi lăsaţi Iubirea LUI să pătrundă adânc, pentru ca ea să devină sursa Iubirii voastre…Daţi-vă permisiunea de a vă reaminti că sunteţi asemeni LUI, Copilul Tatălui şi Mamei Divine, că sunteţi Iubirea Iubirilor, Lumina Luminilor, că avându-L alături pe EL, puteţi Crea, puteţi Fi, puteţi manifesta…TOT CEEA CE DIVIN ESTE POSIBIL, să creaţi, să Fiţi, să Manifestaţi! Mulţumiţi-i pentru Iubirea, Dăruirea şi sacrificiul Lui, şi mulţumiţi-i mai ales, pentru faptul că Viaţa după naşterea LUI pe această planetă…este alta!

Rămâneţi în această stare atât cât simţiţi să rămâneţi. Conştientizaţi că încă sunteţi pe Cărarea voastră şi că cel puţin pentru acest moment aţi ajuns la capătul ei…în vârful muntelui…ACASA. Inspiraţi aducând în interiorul vostru Lumina Începutului ce nu are Sfârşit…Inspiraţi aducând în interiorul vostru Iubirea Eterna….Inspiraţi aducând în interiorul vostru Pacea înţelegerii că Viața este un cumul de fapte ce îşi au rostul lor, inspiraţi aducând în interiorul vostru Liniştea că alături, în nevăzut cineva veghează şi vă Iubeşte….

Încet, încet..hotăraţi să reveniţi pe Cărarea vostră până la momentul acestei clipe…până la momentul acestei Sărbători…În fața voastră observaţi un pom împodobit cu zeci şi zeci de globuleţe şi luminiţe…Fiecare globuleţ este un miracol pe care l-aţi săvârşit în viaţa asta (un zâmbet pe fața cuiva, o mână de ajutor oferită celui în nevoie), iar fiecare luminiţă este o lumină pe care aţi aprins-o în sufletul cuiva, poate prin rugăciunile voastre, poate prin dăruirea voastră…De sus începe să ningă cu fulgi de zăpadă mari şi albi, transformând totul în jurul vostru într-un alb divin. Încet, încet sunteţi înconjuraţi cât vedeţi cu ochii de albul cel mai pur. Totul în jurul vostru devine alb, un alb strălucitor, care se revarsă de jur împrejurul vostru, în toată viaţa voastră. Tot ceea ce vă înconjoară va fi atins de puritatea divină, transformând şi transmutând tot ce este în jurul vostru în albul imaculat al Purităţii Divine în centrul căruia vă găsiţi Voi, Copilul preaiubit al Tatălui şi Mamei Divine. Rămâneţi cu amintirea acestui miracol, atunci când reveniţi în corpul fizic şi în această realitate. Aduceţi cu voi din Sferele Înalte Puritatea, Lumina, Iubirea şi Bucuria Divină şi faceţi-le cadou celor de lângă voi: familiei, prietenilor, umanităţii, planetei…acum, în ceas de Sărbătoare, mâine…mereu..

Vă dorim Sărbători Luminate, Iubire Hristică, iar Speranţa şi Credinţa să vă însoţească pe Cărarea vieţii voastre! Un An Nou, altfel decât celelalte! Bucurie de-a pururi şi Compasiune Infinită în Inima!

Similar Posts