Iată că a sosit vremea pentru încă o meditaţie – activare, așa cum v-am obişnuit (pe unii dintre voi) în fiecare Primăvară. Soarele începe să strălucească şi mai tare, Lumina transformatoare ne scaldă toate corpurile, iar NOI renaştem odată cu Natura. Această meditaţie, este o meditaţie deosebită care trebuie făcută la timpul ei, într-o zi senină de primăvară când simţiţi că sufletul vostru îşi ia zborul. Poate această clipă vă surprinde pe o băncuţă într-un parc, acolo unde vântul aduce mireasma pomilor înfloriţi, poate la fereastra casei voastre sub razele călduţe ale soarelui, sau într-un alt moment magic. Aşteptaţi momentul potrivit pentru a face această meditaţie, nu vă grăbiţi…doar ea se face o singură dată pe an!

Începeţi meditaţia închizând uşor, uşor ochii şi inspirând profund de câteva ori parfumul pomilor înfloriţi. Lăsaţi mireasma să pătrundă adânc în fiinţa voastră, să vă umple Inima, să o deschidă şi să radieze apoi, în toate corpurile voastre subtile, purtând cu ea vibraţia Primăverii! Nu vă grăbiţi! Inspiraţi aducând parfumul pomilor înfloriţi în plămânii şi în inima voastră, iar pe expiraţie purtaţi asemenea vântului uşor de primăvară, această mireasmă minunată prin tot corpul vostru fizic şi prin toate corpurile voastre subtile.

Cufundaţi-vă în voi, şi simţiţi-vă ca şi cum aţi fi în pântecul mamei voastre! Simţiţi-vă fără griji, relaxaţi, simţiţi-vă iubiţi…o Iubire caldă care vă învăluie şi vă aduce aminte ca nu sunteţi singuri, că cineva vă iubeşte şi are grijă de voi.

Încet, încet realizaţi că sunteţi o sămânţă în pântecul Mamei Pământ, că sunteţi nici mai mult, nici mai puţin decât copilul Ei Preaiubit! Dragostea Ei vă hrăneşte, vă protejează şi vă oferă tot ce aveţi nevoie pentru a crește. Simţiţi această stare plăcută, de a vă afla într-un mediu iubitor şi ocrotitor.

La un moment dat, un gând, o amintire vagă, o chemare interioară, face ca un dor mistuitor să vă cuprindă. Nu ştiţi de unde vine acest DOR, acestă chemare, dar simţiţi cum toată fiinţa voastră este cuprinsă de un fior. Din întunericul călduţ şi iubitor în care vă aflaţi, simţiţi imboldul de a vă expansiona, şi de a pleca pe aripi de dor, către sursa chemării voastre. Încet, încet…începeţi să creşteţi, lăsându-vă purtaţi de dorul interior, în sus, către suprafaţa Pământului. Din sămânţa mititică aflată la sânul Maicii Pământ, începeţi să expansionați un firicel alb către straturile de la suprafaţa Pământului. Simţiţi cum Maica voastră vă sprijină în drumul vostru către suprafaţă. Valuri de energie şi iubire pătrund în trupul vostru de sămânţă, hrănindu-vă şi ajutându-vă să creşteţi din ce în ce mai mult, şi să urcaţi din ce în ce mai sus!

Dorul interior este așa de mare încât, nimic nu a stat în calea voastră către suprafaţă. Și…printr-un ultim efort…căpşorul vostru alb izbuteşte să ajungă la suprafaţa Pământului! Aici realizaţi că Dorul interior care v-a mânat pe calea vostră către în sus, este chiar Dorul vostru către Lumină!!! Lumina este acea forţă miraculoasă care v-a chemat la EA!

Lumina vă primeşte în bratele ei, vă mângâie, vă sărută şi vă cuprinde în totalitate prin Dragostea Soarelui ce străluceşte deasupra voastră! Prin ochii voştri închişi lăsaţi Lumina să pătrundă în adâncul Conştiinţei voastre, în Sufletul vostru şi în Sinele vostru. Acum Lumina vă purifică în totalitate, vă oblojeşte rănile fizice şi spirituale, pregătindu-vă pentru călătoria voastră, pentru dezvoltarea voastră totală!

Forțe noi, forțe proaspete, transformatoare vă cuprind! Prin Energia Mamei Pământ ce vine prin rădăcinile voastre, şi prin Lumina şi Iubirea Cerului, începeţi să creşteţi transformându-vă încet, încet într-un pomişor! Încet, încet tulpina voastră devine mai viguroasă, iar bratele voastre întinse către Cer vă ridică tot mai sus, frunzuliţă cu frunzuliţă, ramură cu ramură…

Aduceţi prin rădăcinile voastre, Iubirea şi Energia dăruită de Mama Pământ…O urcaţi încet, încet prin tulpina voastră, şi o uniţi cu Lumina şi Iubirea Cerului ce o absorbiţi prin frunzuliţele voastre şi pe care o dirijaţi tot către tulpina voastră. Cu fiecare inspiraţie aduceţi Energia Mamei Pământ şi pe cea a Cerului în interiorul vostru, iar pe expiraţie lăsaţi ca cele 2 energii unite, să se reverse în interiorul şi exteriorul vostru….către ramurile şi aura voastră!

Cu fiecare respiraţie, deveniţi din ce în ce mai puternici, din ce în ce mai mari, din ce în ce mai viguroşi, din ce în ce mai Minunaţi!

Toată Energia şi Iubirea Cerului şi a Pământului vă umple încet, încet până ajungeţi să daţi pe dinafară. Mângâiaţi de razele soarelui şi de adierea uşoară a vântului, toată Iubirea Voastră se revarsă în afara vostră sub formă de flori. Simţiţi cum zeci, sute, mii de Flori de Lumină se deschid pe toată suprafaţa voastră! Și mai ales..simţiţi cum, cu fiecare floare ce se deschide …începeţi să răspândiţi un Parfum așa de Minunat, cum numai Dragostea vostră către Toată Creaţia este în stare să ofere.

Rămâneţi în această stare ori cât de mult simţiţi să rămâneţi!

În fiecare zi, păstraţi mereu vie în memoria voastră, sentimentul că sunteţi Un Copac inflorit, Un Copac care îşi oferă tuturor Parfumul Sublim al Iubirii Infinite!

NUMAI DE VOI DEPINDE CÂT DE MINUNAT VREŢI SĂ CREŞTEŢI, ŞI CÂT DE FRUMOS DORIŢI SĂ MIROSIŢI!!!

Rămâneţi BLÂNZI şi IUBITORI, PACEA şi LINIŞTEA INTERIOARĂ să vă ajute SĂ FIŢI și SĂ DEVENIŢI tot ceea ce CREATORUL a dorit ca VOI SĂ DEVENIŢI ÎN MOMENTUL ZĂMISLIRII VOASTRE!

Vă îmbrăţişăm pe toţi, Vă avem în Inimile noastre şi în Sufletele noastre, vă Iubim cât putem noi de mult, şi Vă dorim SĂ SIMŢIŢI ÎN FIECARE CLIPĂ CÂT DE MULT VĂ IUBEŞTE EL!

Cu Iubire,
Alina şi George

Similar Posts