Principiile Reiki

Memorial Usui

Principiile Reiki

Fiecare artă tradiţională japoneză are principiile ei etice sau morale iar acest lucru este valabil inclusiv pentru Reiki. Urmând aceste principii ale vieţii putem avea o viaţă împlinită şi putem atinge perfecţiunea ca esenţă finală a vieţii. Sensei Mikao Usui a adoptat 5 principii care folosite de-a lungul vieţii împreună cu practica permanentă Reiki, vindecau corpul, aduceau pace minţii şi fericire în viaţă. Aceste principii reprezintă învăţături pentru eternitate, constituind o cale spre recăpătarea sănătăţii mentale, emoţionale, fizice şi iluminării spirituale.

Principiile Vieţii nu reprezintă ordine, porunci, interdicţii sau reguli de urmat ci sunt recomandări spirituale, provenite din negura timpurilor, de la marii înţelepţi ai lumii..

Principiile Reiki

Arta secretă a chemării fericirii, Miraculosul medicament al tuturor bolilor! Începând de azi, elimină teama! Nu mai fi îngrijorat și fii plin de gratitudine. Devotează-te muncii tale. Ai grijă de spiritul celorlalți oameni ca de spiritul tău! În fiecare dimineață și seară, împreunează-ți mâinile în rugaciune, Rostește aceste cuvinte din inima ta și cântă aceste cuvinte!

Mikao Usui

Practica reiki se bazează pe două lucuri importante: optimizarea reiki și principiile reiki. Un adevărat practicant reiki include în activitatea zilnică optimizarea, și se ghidează după principiile morale recomandate de Maestrul Usui!

Aceste principii de viață sunt norme de bun simț care ar trebui să conducă la o viață împlinită! Trăind liber de orice teamă , fără a agresa universul cu energii uzate, trăind în energia recunoștinței, având o muncă sinceră și cinstită și mai ales respectând toate ființele, vom avea o viață plină de bucurii și fericire.

LIKE THIS ARTICLE?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
On Key

Related Posts

Betisoare

Tehnica Rugării Maestrului

Această tehnică este preluată din cartea Maestrului Cezar Culda “Lumea Minunată a Qigongului”. Se intră într-o stare de liniște, apoi se vizualizează figura maestrului chemat în sprijin; se poate repeta în gând numele celui chemat în ajutor. Cel invocat nu trebuie neapărat să fie în viață, și nu este nici măcar necesar să fie om.

Comuniunea Eseniană

Comuniunea Eseniană Și a fost să fie că Iisus a adunat Fii Luminii pe malul râului, ca să le reveleze ceea ce e sacru și ascuns; căci au trecut 7 ani și fiecare a fost roditor pentru Adevăr, așa cum floarea se deschide din boboc când Îngerii Soarelui și ai Apei îl aduc la vremea

flacara violet

TEHNICI DE PURIFICARE

Ce este aura corpului Corpul nostru fizic este înconjurat de o emanație luminoasă în formă ovoidală. Ea este alcătuită din diferite benzi de energie care reflectă câte un aspect al ființei noastre. Banda cea mai din interior urmărește conturul corpului. Acesta este corpul eteric, corpul energetic care susține cu viață corpul nostru fizic. Dincolo de

Ce este Aura?

Ce este Aura corpului? “Toate ființele vii, oameni, animale, plante și chiar pietre emit particule, produc emanații, iar aceste particule și emanații formează aura. Pentru om, aura este o combinație a emanațiilor diferitelor sale corpuri: fizic, eteric, astral, mental, cauzal și atmic, fiecare corp aducând nuanțe particulare. Aura este deci o sinteza foarte larga a

Good Vibe

Dacă ai nevoie de vindecare sau dorești să urmezi unul din cursurile pe care le predau, contactează-mă te rog prin sms sau emailul de mai jos

Program cabinet

Pentru programări consiliere vă rog să aveți în vedere următorul program de lucru

Scroll to Top