SCAPĂ DE OPERAŢIILE DE INIMĂ!

inima

Dr. Ford Brewer este medic specialist în medicina de urgenţă dar şi în ceea ce mai modern se numeşte medicina preventivă (o ramură a medicinei moderne care se axează în mod special pe prevenirea afecţiunilor).

Deşi a avut un mod de viaţă sănătos (alimentaţie preponderent vegetariană şi activitate fizică), Dr. Brewer s-a trezit la un moment dat cu o problemă de natură cardiacă. În urma unui control a realizat că are 2 artere înfundate cu placă, riscând în orice moment să facă un infarct sau să ajungă la operaţia de by-pass.

În filmuleţul de mai jos Dr. Brewer ne spune cum a reuşit să îşi cureţe arterele şi să ajungă să fie din nou sănătos realizând ceva ce teoretic la această oră pare imposibil din punct de vedere medical.

Ce rețetă a urmat Dr. Ford Brewer pentru a curăța arterele de placă

  • A consumat foarte mult somon (poate fi înlocuit cu Omega 3 din ulei de peşte)
  • Niacin (reglează colesterolul) 2grame/zi (doza uzuală este de obicei 500mg/zi). Deci a folosit o doză mai mare decât cea recomandată pentru întreţinere!
  • Ramipril (un medicament recomandat pentru reglarea hipertensiunii arteriale)
  • Crestor (medicament din grupa statinelor). După o scurtă perioadă în care a luat 5mg a scăzut doar la 2.5mg de 2 ori/săptămână. O capsulă de crestor se găseşte de obicei în concentraţie de 10 mg. Dr. Ford Brewer a luat o doză foarte, foarte mică de statine, mult sub ceea ce se recomandă de obicei!

Informații despre dieta KETO găsesști aici:   https://articole.goodvibe.ro/dieta-keto-cu-dr-eric-berg/

Informații despre intermitent fasting găsești aici:   https://articole.goodvibe.ro/intermitent-fasting-cu-dr-eric-berg/

LIKE THIS ARTICLE?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
On Key

Related Posts

Ce să facem când avem atacuri de panică

Această tehnică se folosește în cazul atacurilor de panică, pentru purificarea aurei, protecție împotriva energiilor joase, conectarea la Conștiința Hristică sau pentru a ne crește vibrația și lumina interioară. Cu palmele așezate pe zona inimii, inspirăm ușor cât putem de prelung și expirăm pe gură ușor, cât putem de prelung. Pe inspirație ne suntem că

Betisoare

Tehnica Rugării Maestrului

Această tehnică este preluată din cartea Maestrului Cezar Culda “Lumea Minunată a Qigongului”. Se intră într-o stare de liniște, apoi se vizualizează figura maestrului chemat în sprijin; se poate repeta în gând numele celui chemat în ajutor. Cel invocat nu trebuie neapărat să fie în viață, și nu este nici măcar necesar să fie om.

Comuniunea Eseniană

Comuniunea Eseniană Și a fost să fie că Iisus a adunat Fii Luminii pe malul râului, ca să le reveleze ceea ce e sacru și ascuns; căci au trecut 7 ani și fiecare a fost roditor pentru Adevăr, așa cum floarea se deschide din boboc când Îngerii Soarelui și ai Apei îl aduc la vremea

flacara violet

TEHNICI DE PURIFICARE

Ce este aura corpului Corpul nostru fizic este înconjurat de o emanație luminoasă în formă ovoidală. Ea este alcătuită din diferite benzi de energie care reflectă câte un aspect al ființei noastre. Banda cea mai din interior urmărește conturul corpului. Acesta este corpul eteric, corpul energetic care susține cu viață corpul nostru fizic. Dincolo de

Good Vibe

Dacă ai nevoie de vindecare sau dorești să urmezi unul din cursurile pe care le predau, contactează-mă te rog prin sms sau emailul de mai jos

Program cabinet

Pentru programări consiliere vă rog să aveți în vedere următorul program de lucru

Scroll to Top