inima

Dr. Ford Brewer este medic specialist în medicina de urgenţă dar şi în ceea ce mai modern se numeşte medicina preventivă (o ramură a medicinei moderne care se axează în mod special pe prevenirea afecţiunilor).

Deşi a avut un mod de viaţă sănătos (alimentaţie preponderent vegetariană şi activitate fizică), Dr. Brewer s-a trezit la un moment dat cu o problemă de natură cardiacă. În urma unui control a realizat că are 2 artere înfundate cu placă, riscând în orice moment să facă un infarct sau să ajungă la operaţia de by-pass.

În filmuleţul de mai jos Dr. Brewer ne spune cum a reuşit să îşi cureţe arterele şi să ajungă să fie din nou sănătos realizând ceva ce teoretic la această oră pare imposibil din punct de vedere medical.

Ce rețetă a urmat Dr. Ford Brewer pentru a curăța arterele de placă

  • A consumat foarte mult somon (poate fi înlocuit cu Omega 3 din ulei de peşte)
  • Niacin (reglează colesterolul) 2grame/zi (doza uzuală este de obicei 500mg/zi). Deci a folosit o doză mai mare decât cea recomandată pentru întreţinere!
  • Ramipril (un medicament recomandat pentru reglarea hipertensiunii arteriale)
  • Crestor (medicament din grupa statinelor). După o scurtă perioadă în care a luat 5mg a scăzut doar la 2.5mg de 2 ori/săptămână. O capsulă de crestor se găseşte de obicei în concentraţie de 10 mg. Dr. Ford Brewer a luat o doză foarte, foarte mică de statine, mult sub ceea ce se recomandă de obicei!

Informații despre dieta KETO găsesști aici:   https://articole.goodvibe.ro/dieta-keto-cu-dr-eric-berg/

Informații despre intermitent fasting găsești aici:   https://articole.goodvibe.ro/intermitent-fasting-cu-dr-eric-berg/

Similar Posts