SCAPĂ DE OPERAŢIILE DE INIMĂ!

inima

Dr. Ford Brewer este medic specialist în medicina de urgenţă dar şi în ceea ce mai modern se numeşte medicina preventivă (o ramură a medicinei moderne care se axează în mod special pe prevenirea afecţiunilor).

Deşi a avut un mod de viaţă sănătos (alimentaţie preponderent vegetariană şi activitate fizică), Dr. Brewer s-a trezit la un moment dat cu o problemă de natură cardiacă. În urma unui control a realizat că are 2 artere înfundate cu placă, riscând în orice moment să facă un infarct sau să ajungă la operaţia de by-pass.

În filmuleţul de mai jos Dr. Brewer ne spune cum a reuşit să îşi cureţe arterele şi să ajungă să fie din nou sănătos realizând ceva ce teoretic la această oră pare imposibil din punct de vedere medical.

Ce rețetă a urmat Dr. Ford Brewer pentru a curăța arterele de placă

  • A consumat foarte mult somon (poate fi înlocuit cu Omega 3 din ulei de peşte)
  • Niacin (reglează colesterolul) 2grame/zi (doza uzuală este de obicei 500mg/zi). Deci a folosit o doză mai mare decât cea recomandată pentru întreţinere!
  • Ramipril (un medicament recomandat pentru reglarea hipertensiunii arteriale)
  • Crestor (medicament din grupa statinelor). După o scurtă perioadă în care a luat 5mg a scăzut doar la 2.5mg de 2 ori/săptămână. O capsulă de crestor se găseşte de obicei în concentraţie de 10 mg. Dr. Ford Brewer a luat o doză foarte, foarte mică de statine, mult sub ceea ce se recomandă de obicei!

Informații despre dieta KETO găsesști aici:   https://articole.goodvibe.ro/dieta-keto-cu-dr-eric-berg/

Informații despre intermitent fasting găsești aici:   https://articole.goodvibe.ro/intermitent-fasting-cu-dr-eric-berg/

LIKE THIS ARTICLE?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
On Key

Related Posts

Ce sunt Chakrele?

Scurtă introducere despre chakre Chakrele sunt structuri energetico-spirituale care alături de meridianele energetice susțin viața și existența noastră. Cuvântul chakra provine din limba hindusă și înseamnă roată. Chakrele sunt sfere sau vortex-uri energetice care asigură schimbul de energie, informație și semnale dintre microcosmosul ființei noastre și universul fizic, energetic și cel spiritual. Ele se regăsesc

MEDICINĂ TRADIȚIONALĂ TIBETANĂ

În filmul de mai jos putem viziona tehnici tradiționale tibetane pentru purificarea ficatului prin eliminarea toxinelor din sânge. În urma unui tratament cu plante (care poate avea o durată de 4 – 7 zile), “sângele rău” se separă de “sângele bun” și este eliminat prin anumite puncte de acupunctură. Se poate observa cum “sângele rău”

Good Vibe

Dacă ai nevoie de vindecare sau dorești să urmezi unul din cursurile pe care le predau, contactează-mă te rog prin sms sau emailul de mai jos

Program cabinet

Pentru programări consiliere vă rog să aveți în vedere următorul program de lucru

Scroll to Top