Tehnica Rugării Maestrului

Betisoare

Această tehnică este preluată din cartea Maestrului Cezar Culda “Lumea Minunată a Qigongului”.

Se intră într-o stare de liniște, apoi se vizualizează figura maestrului chemat în sprijin; se poate repeta în gând numele celui chemat în ajutor. Cel invocat nu trebuie neapărat să fie în viață, și nu este nici măcar necesar să fie om. Poate să fie un copac, o floare, un cristal, etc.

În acest sens este cunoscut cazul unui practicant de Qigong care o ruga pe Buddha Guanyin să-l învețe. La diferite momente de timp, ea îi apărea în față și îi preda tehnici noi.

Despre aceste lucruri maestrul Yan Xin spunea la unul din cursurile sale: “Dacă le credeți, bine! Dacă nu, tot bine, căci ele oricum se întâmplă!”

În momentul când cineva invocă un Maestru, el va simți fizic prezența și ajutorul celui chemat în sprijin. Important este însă ca maestrul să fie solicitat numai pentru a vă ajuta în acțiuni conforme cu morala.

Dintre “lucrurile minunate” conținute în această tehnică, pe primul plan este întotdeauna aspectul moral. Nu chemați un maestru decât dacă doriți să faceți o faptă bună și dacă pentru aceasta, forțele proprii nu sunt suficiente. Alt “lucru minunat” se referă la caracteristicile energiei, dintre care trei sunt mai importante:

1. Energia poate să penetreze obiecte sau ființe (un zid, un copac, un om, un munte, etc.)

2. Ea se poate trimite la orice distanță aproape instantaneu, depășind viteza luminii

3. Energia poate fi stocată în obiecte (în metale, în pietre, etc.)

Al treilea “lucru minunat” este cel ce permite chiar sesizarea mecanismului acestei practici: exersând Qigong, omul primește informații-semnale cu caracter material, ce provin din interiorul organismului sau/și din Univers! Ele au o putere foarte mare și sunt colectate în corp pentru a fi eliberate într-o stare caracteristică Qigong-ului; în acest caz practicile energetice se manifestă ca o învățătură ce duce la apariția unor capacități ieșite din comun!

LIKE THIS ARTICLE?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
On Key

Related Posts

Ce să facem când avem atacuri de panică

Această tehnică se folosește în cazul atacurilor de panică, pentru purificarea aurei, protecție împotriva energiilor joase, conectarea la Conștiința Hristică sau pentru a ne crește vibrația și lumina interioară. Cu palmele așezate pe zona inimii, inspirăm ușor cât putem de prelung și expirăm pe gură ușor, cât putem de prelung. Pe inspirație ne suntem că

Betisoare

Tehnica Rugării Maestrului

Această tehnică este preluată din cartea Maestrului Cezar Culda “Lumea Minunată a Qigongului”. Se intră într-o stare de liniște, apoi se vizualizează figura maestrului chemat în sprijin; se poate repeta în gând numele celui chemat în ajutor. Cel invocat nu trebuie neapărat să fie în viață, și nu este nici măcar necesar să fie om.

Comuniunea Eseniană

Comuniunea Eseniană Și a fost să fie că Iisus a adunat Fii Luminii pe malul râului, ca să le reveleze ceea ce e sacru și ascuns; căci au trecut 7 ani și fiecare a fost roditor pentru Adevăr, așa cum floarea se deschide din boboc când Îngerii Soarelui și ai Apei îl aduc la vremea

flacara violet

TEHNICI DE PURIFICARE

Ce este aura corpului Corpul nostru fizic este înconjurat de o emanație luminoasă în formă ovoidală. Ea este alcătuită din diferite benzi de energie care reflectă câte un aspect al ființei noastre. Banda cea mai din interior urmărește conturul corpului. Acesta este corpul eteric, corpul energetic care susține cu viață corpul nostru fizic. Dincolo de

Good Vibe

Dacă ai nevoie de vindecare sau dorești să urmezi unul din cursurile pe care le predau, contactează-mă te rog prin sms sau emailul de mai jos

Program cabinet

Pentru programări consiliere vă rog să aveți în vedere următorul program de lucru

Scroll to Top